Пн-Пт: 09:00 - 20:00
Сб: 10:00 - 18:00
Нд: 10:00 - 17:00
на верх

Комбіновані набори інструментів: купити не можна залишити

Комбіновані набори інструментів: купити не можна залишити

 

Який комбінований набір інструментів вибрати? Як не помилитися з якістю і, водночас, придбати його за вигідною ціною? А скільки потрібно інструментів, щоб набір підійшов на всі віки і народи? Впевнені, що ці питання ви ставили собі, коли обирали оптимальний набір інструментів для ремонту машини та побутових предметів. Сьогодні менеджер відділу інструментів у King Auto Артем відповість на найпоширеніші запитання покупців: за якими параметрами вибрати набір інструментів, на який тип і на які марки варто звернути увагу, а також що проконтролювати перед покупкою. Ну, що ж, зануримося у світ інструментів і відповімо на перше запитання.

 

  • Як вибирати комбінований набір інструментів?

Починаючи пошуки комплектів з інструментами, рухайтеся за 6 фундаментальними пунктами.

 

  1. Призначення

Визначтеся, для яких цілей хочете використовувати комплект: у побуті, для домашнього лагодження авто або для роботи в професійній майстерні з вантажними і легковими машинами. Від цього залежатиме комплектація набору. Якщо потрібен комплект для ремонту автомобілів, перевірте наявність у ньому торцевих головок, різних перехідників, тріскачок, подовжувачів, комбінованих і балонних ключів. Для побутового ремонту не обійтися без набору викруток, біт, молотків, рулетки, пасатижів, плоскогубців та інших шарнірно-губцевих інструментів.

 

  1. Розміри інструментів

Не пропустіть ще один важливий аспект - розмір інструментів. Комплекти з квадратом на 1/4" (дюйма) стануть у пригоді для ремонту дрібної техніки, в якій максимальний розмір кріплення дорівнює 15 мм. Набори на 1/2" або 1/4" + 1/2", або на 1/4" + 3/8" + 1/2" підійдуть для більшості маніпуляцій з кріпленням розміром до 32 мм. Окремі набори інструментів з розміром приводу квадрата в 3/8" будуть використовуватися для кріплення до 24 мм. 

 

  1. Ціна

На вартість комплекту безпосередньо впливають кількість інструментів усередині набору (від 5 до 500 і вище) і його функціонал. Чим більше деталей - тим дорожче. Кількість інструментів 82 і вище вказує на багатофункціональність набору, який використовують механіки СТО, автолюбителі і охочі полагодити що-небудь вдома. Наприклад, ціна в магазині King Auto варіюється від 154 грн за комбінований міні-набір інструментів KING STD 1/4" на 23 предмети і до 6 822 грн за комбінований набір інструментів ROCKFORCE 1/2-1/4-3/8 на 202 предмети.

 

  1. Виробник

Найпоширеніші виробники - Китай і Тайвань. Китайські набори, тим не менш, необов'язково виходять з ладу швидше.

 

  1. Матеріал

При виборі комплекту з інструментами, обов'язково зверніть увагу на матеріал, з якого виготовлені деталі. Принципова умова - щоб набір був довговічним, міцним і нержавіючим. Перевірений зносостійкістю матеріал у цьому випадку - хром-ванадієва сталь.

 

  1. Кейс 

Ніхто не хотів би втрачати інструменти в шафках, по квартирі або в майстерні. Ще гірше - шукати заміну валізі, що дуже клопітно. Щоб уникнути подібного, важливо вибрати міцну упаковку. Зазвичай набори поставляються в кейсах, але і тут зверніть увагу на відмінності упаковки.

  • Простий кейс у вигляді валізки з ударостійкого пластику.
  • Посилений кейс - має металеві накладки на кутах.
  • Кейс з металу - служить близько десятка років, але важить досить багато, тому не придатний для транспортування. Зате ідеальний для зберігання в гаражі.​

 

  • Який набір підійде для вас?

 

Окресливши критерії вибору, Артем, менеджер King Auto, ділиться добіркою популярних серед наших клієнтів наборів інструментів

 

  • Професійні набори

 

TOPTUL (GCAI108R) на 108 одиниць

Набір TOPTUL (GCAI108R) на 108 одиниць поєднує комбінацію інструментів, які незамінні як на виробництві, так і на СТО або у власній майстерні. Купити TOPTUL (GCAI108R) - означає отримати повний набір стандартних і подовжених головок від 4 до 32 мм, шестигранні біти HEX, зірочки TORX і насадки шліц і хрест (PH, PZ, SL) для відкручування різних гвинтів, шурупів або саморізів.

 

HANS TK-82 1/2-1/4" на 82 предмета 

Працюєте на станції техобслуговування або підприємстві? Тоді негайно купуйте набір інструменту HANS TK-82 на 82 предмети. Комплект виготовляється з міцної хром-ванадієвої сталі і тому стійкий до зношування. Бонус: набір HANS 1/2-1/4" відповідає світовим стандартам якості DIN та ISO

Аналогічні професійні марки: Konner, Berg.

 

  • Напівпрофесійні

 

INTERTOOL Storm 1/2"&1/4" на 94 одиниць

Великий вибір інструментів головок і насадок на 94 одиниці від Intertool Storm 1/2 "& 1/4" дасть змогу впоратися з різними кріпленнями, а отже, прийде на допомогу при раптових поломках у дорозі та заміні деталей у гаражі. Набір Intertool Storm 1/2"& 1/4" отримав Українську Народну Премію якості в 2018, 2019, 2020 роках.

 

FORSAGE 1 / 2-1 / 4 "SL на 108 одиниць

Набір інструментів комбінований FORSAGE на 108 одиниць 1/2-1/4" SL розроблений для спеціалізованих автомобільних служб. Торцеві ключі та головки виготовлені з міцної хром-ванадієвої сталі CrV. З комплектом Forsage автомеханік може виконувати роботи, що вимагають високих навантажень і точності: відгвинчування і загвинчування з'єднань номінальних розмірів від 15 до 32 мм.

 

Аналогічні напівпрофесійні марки: KingRoy, Rockforce, Utool.

 

  • Для особистого застосування:

 

Набір DIZEL 1 / 2-1 / 4 на 94 предмета

Коли набридло шукати потрібний інструмент у сотнях кейсів або щоразу позичати в сусіда, набір DIZEL 1/ 2-1 /4 - ваш вірний друг. Комплект цього виробника - 94 предмети повної зручності, зносостійкості та довговічності​.

 

KING STD KSD 094 1/4" 1/2"


Не тільки Артем, а й механіки СТО King Auto вважають, що хорошою альтернативою дорогим комплектам стане набір KING STD KSD-094. Він підійде автолюбителю для ремонту своєї "ластівки". І будьте впевнені, жодна деталь не впаде з металевого кейса з замками замикання. 

 

Аналогічна марка для любителів: Toolwiz



 

  • Контрольний список запитань: пройдіться по пунктах перед покупкою
     

Щоб бути впевненими в покупці повною мірою, дайте відповідь на контрольні запитання:

  1. Комбінований набір виготовлений із хром-ванадієвої сталі?
  2. Який розмір мені потрібен: 1/4" (дюйма)/1/2", або 1/4" + 1/2", або 1/4" + 3/8" + 1/2", або тільки 3/8"?
  3. Яка кількість інструментів у наборі мені потрібна і для яких цілей: для домашнього використання, напівпрофесійного або професійного?
  4. У який кейс упакований набір: у простий, посилений або металевий?

 

Щойно відповіли на всі запитання, сміливо купуйте обраний набір. Будьте впевнені, він прослужить вірою і правдою ще довгі роки.

 

Інтернет-магазин КІНГ АВТО
ул. Кольцевая дорога, 15А Киев п-кт. С.Бандери, 23 Киев
FB YouTube